117 fantastiske værelser

Alle værelser og suiter er indrettet med designs fra HAY, har et tekøkken og privat altan med storslået udsigt. A Place To Hotel Esbjerg tilbyder services som vaskeri, gratis parkering, cykeludlejning, fitness, store fælles områder, mulighed for madlavning i stort fælleskøkken og meget mere.

The Room

The Room er vores standard værelse, men der er virkelig ikke noget, der er standard ved det. The Room har et tekøkken, et dejligt badeværelse, et bord til at spise eller arbejde ved, en queen-size seng og fladskærm. Værelset har store gulv-til-loft vinduer, der giver udsigt og et fantastisk lysindfald på hele værelset. Alle vores værelser har egen altan.

The Room

The Room er vores standard størrelse værelse, men der er virkelig ikke noget, der er  standard ved det. The Room har en altan og fantastisk udsigt. Det har et tekøkken, et dejligt badeværelse, et bord til at spise eller arbejde, en queen-size seng og en dejlig fladskærm. Værelset har store gulv-til-loft vinduer, der giver udsigt og et fantastisk lysindfald på hele værelset. Alle vores værelser har egen rummelig altan.

The Place

Disse værelser er fordelagtige til gæster med særlige behov, herunder gangbesværede eller hørehæmmede. Kontakt venligst receptionen af sikkerhedsmæssige årsager.

The Place

Disse værelser er fordelagtige til gæster med særlige behov, herunder gangbesværede eller hørehæmmede. Kontakt venligst receptionen af sikkerhedsmæssige årsager.

The Space

Vores største værelse med en betagende panoramaudsigt og rummelige altaner med udsigt over byen og havet. King-size seng, en sofa og mulighed for ekstra opredning for to, en spiseplads, et smukt te-køkken, loungestol, to fladskærme og et dejligt badeværelse. Værelset har store gulv-til-loft vinduer, der giver udsigt og et fantastisk lysindfald på hele værelset.

 

The Space

Vores største værelse med betagende panoramaudsigt og rummelige altaner med udsigt over byen og havet. King-size seng, en sofa og mulighed for ekstra opredning for to, en spiseplads, et smukt tekøkken, loungestol, to fladskærme og et dejligt badeværelse. Værelset har store gulv-til-loft vinduer, der giver udsigt og et fantastisk lysindfald på hele værelset.

Praktisk information

Check-in kl. 15.00.

Udtjekning før kl. 12 (middag).

Der er mulighed for tidlig indtjekning afhængigt af tilgængelighed. Sen udtjekning er også muligt afhængigt af tilgængelighed. Giv os venligst besked på forhånd.

Du kan tjekke ind sent om aftenen, men du bedes venligst give receptionen besked, hvis du tjekker ind efter kl. 23.00.

Kæledyr er velkomne på A Place To Hotel Esbjerg mod et gebyr på 250 DKK.
Det er ikke tilladt at medbringe dem i restauranten på 17. etage.

Praktisk information

Check-in kl. 15.00

Udtjekning er før kl. 12 (middag)

Der er mulighed for tidlig indtjekning afhængigt af tilgængelighed. Sen udtjekning er mulig afhængigt af tilgængelighed.

Giv os venligst besked om din anmodning på forhånd. Du kan tjekke ind sent om aftenen, men du bedes venligst give receptionen besked, hvis du tjekker ind efter kl. 23.00.

 

Kæledyr er velkomne på A Place To Hotels Esbjerg mod et gebyr på 250 DKK.
Det er ikke tilladt at medbringe dem i restauranten på 17. etage.

På dit værelse

6

Altan

5

Lille bord & stol

3

Tekøkken

2

TV

4

Køleskab

1

Wi-Fi

Anbefalinger under dit ophold

Når du ikke er på hotellet, anbefaler vi at udforske den smukke natur ved Vadehavet, besøge de imponerende museer området har at byde på, eller tage en cykeltur langs den smukke natur ved vestkysten. Spørg os gerne til råds i receptionen, vi hjælper gerne med billetter m.m.
A PLace To Hotel

Sælsafari

Få en uforglemmelig oplevelse med en sælsafari, hvor du kan nyde synet af legende sæler i deres naturlige omgivelser. Book din sælsafari i dag og opdag dyrelivet fra første række.
Læs mere
60d2f1ab7353f3dd9b33375c_vadehavscenter-s-p-1080

Besøg Vadehavscentret

Udforsk Vadehavscenteret – en skatkiste af viden om UNESCOs verdensarv. Planlæg dit besøg og få en berigende oplevelse af det unikke vidunderlige Vadehav!
Læs mere
612f47b0bf592ba6ce07373f_tirpitz

Tirpitz museum

Dyk ind i historien med et besøg på Tirpitz, en imponerende museumskompleks i Blåvand. Oplev krigshistorie og kultur i denne enestående ramme ved Vesterhavet.
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder…